Totaaloplossing voor uw plat dak

Als leverancier van duurzame dakafdichtingssystemen geeft CPE deskundig advies bij de keuze van de juiste dakopbouw aan gebouweigenaren, architecten, aannemers en dakdekkers. Daarbij houden we rekening met de eisen op het vlak van energiezuinigheid, gebruik van hernieuwbare materialen en circulair bouwen alsook onderhoudsvriendelijkheid. Wij bieden een totaaloplossing aan die van elk gebouw een gezonde, duurzame, veilige en comfortabele omgeving kunnen maken. 

Gekleurde daken

Veranderingen inzake bouwregelgevingen, klimaatveranderingen en het gebruik van duurzame energie beïnvloeden onze daken. Hieronder een overzicht van de verschillende daktypes.

Rode daken
Een dak zien we alsmaar vaker als een nuttige ruimte, om zo de beperkte ruimte in onze steden optimaal te benutten. Een rood dak, een gebruiksdak, heeft nood aan een dakbedekking die de extra ballast kan dragen tijdens het 'gebruik' van dit dak.
rode daken
Groene daken
We maken steeds intensiever gebruik van onze omgeving en kampen hierdoor met heel wat uitdagingen. Groendaken bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook economische en ecologische voordelen.
Groene daken
Paarse daken
Gebouwen zijn niet voor eeuwig en moeten binnen 80 à 100 jaar eenvoudig te ontmantelen zijn. Werk met herbruikbare materialen en kies voor een circulair (paars) dak.
Paarse daken
Gele daken
Energie opwekken op uw dak en deze gebruiken in uw gebouw? Dat kan met een geel dak! Geniet van een stijgende waarde van uw gebouw, minder energiekosten en een lagere CO2-uitstoot.
Gele daken
Blauwe daken
Blauwe daken vangen regenwater op en vertragen of voorkomen de afvoer naar het riool. Is de dakbedekking chemisch inert? Dan kan u het regenwater zelfs als drinkwater gebruiken.
Blauwe daken
Zwarte daken
Een dak zorgt voor isolatie en bescherming. Heeft u een klassiek zwart dak? Kies dan voor duurzame dakbedekking met een minimale levensduur van 50 jaar.
Zwarte daken

Wil je meer info of advies over uw dak?

Ons team staat voor u klaar!
Voor elk daktype heeft CPE een dakoplossing.