Ontwikkelingen grondstoffenmarkt

De laatste maanden volgt de ene prijsstijging de andere op. Aanbiedingen hebben een beperkte houdbaarheid en worden regelmatig ingehaald door de realiteit van weer een prijsverhoging…. Over de hele breedte van de bouwsector zien we hetzelfde beeld. Schaarste in grondstoffen, meer vraag dan aanbod, oplopende levertijden en verder stijgende prijzen.

Diverse producenten die CPE beleveren hebben langere levertijden aangekondigd voor bepaalde materialen. Dit kunnen wij tot op zekere hoogte opvangen met onze voorraden, maar dat lukt niet altijd. In sommige gevallen kunnen wij niet alles leveren zoals u van ons gewend bent.

Door eerder uw bestellingen te plaatsen zal het probleem niet altijd direct opgelost kunnen  worden maar is de kans groter dat u niet stil komt te staan. Goed overleg over gewenste levertijd van uw materialen en onze beschikbaarheid kan een deel van de problemen oplossen.

Wij doen er alles aan om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen en onze voorraden weer op te bouwen zodat u de service krijgt die u van ons mag verwachten.

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Team CPE NL.