Wij adviseren u

CPE Nederland is meer dan een leverancier van hoogwaardige dakmaterialen. Wij adviseren en ondersteunen u ook bij de opstart of uitvoering van uw project

  • Deskundig advies
  • Ondersteuning en begeleiding op het dak
  • Technische inspectie en assistentie
  • Opleidingen
  • Technische documentatie (WKB)

Deskundig advies

CPE Nederland geeft deskundig advies aan o.a. architecten, aannemers, vastgoedbezitters, woningbouwverenigingen, loodgieters en dakdekkers. Daarbij houden we rekening met de eisen op het vlak van energiezuinigheid, het hergebruik van materialen, brandveiligheid alsmede onderhoudsvriendelijkheid. Ons vakkundige team adviseert en begeleidt uw project van ontwerpfase tot uitvoering. Als ervaren partner garanderen wij u een goede, efficiënte uitvoering van uw project en een aangename samenwerking.

Ondersteuning en begeleiding op het dak

De ondersteuning van CPE Nederland gaat ook verder op het dak. Ons team adviseert en begeleidt u bij het opstarten van uw dak. Van advies vooraf tot en met het opstarten ter plaatse. Wij gaan samen met u een dak maken om u vertrouwd te maken en de juiste werkwijze te leren.

Technische ondersteuning, assistentie en inspectie

Technische ondersteuning
U kunt bij ons terecht voor al uw technische vragen en advies bij:

  • Windlastberekeningen
  • Bouwfysische berekeningen
  • Inschatten van materiaalhoeveelheden
  • Werkvoorbereiding

Technische assistentie
Op aanvraag adviseren onze technische medewerkers u op het werk of helpen u met de opstart ervan. Deze gratis service is enkel voor klanten van CPE Nederland en vereist eerst een technische vorming van o.a. de dakdekker in één van onze opleidingscentra.

Technische inspectie
Voor uw project kunt u ook een technische inspectie aanvragen. Tijdens dit traject voeren onze medewerkers tussentijdse controles uit alsmede een finale inspectie van het dak. Zij koppelen dit terug en zo garanderen we de correcte opvolging van de verwerkingsrichtlijnen en zo ook de duurzaamheid van de dakbedekking.

Een technische assistentie of inspectie aanvragen? Of uw technische vragen stellen aan ons team? 

 

 

Verzekerde garantie en productgarantie

Na uitvoering van de werkzaamheden en uitgebreide inspecties om de kwaliteit van de uitvoering te controleren kan er naar wens tegen een geringe premie een verzekerde garantie worden afgegeven. Productgarantie is standaard op al onze materialen. De duur van de productgarantie is afhankelijk van de verwerkte materialen.

Volg een opleiding in onze CPE Academy

Om de hoge kwaliteit van onze producten te garanderen is het belangrijk dat deze correct worden aangebracht. Volg daarom één van onze gratis theoretische- en praktijkgerichte opleidingen. Deze opleidingen aan de CPE Academy vinden plaats in één van onze opleidingscentra.

Partnerships

Onze leveranciers zijn onze partners. Door onze jarenlange samenwerking staan zij altijd klaar om onze klanten en medewerkers met raad en daad bij te staan. Als het nu gaat over een technische vraag of over een uitdagend project, ze zijn er voor ons!

 

Vraag hier uw technisch advies aan

Ik wens graag: