Er lijkt geen ontkomen meer aan. Na diverse keren uitstellen wordt vanaf 1 jan'23 de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB) zeer waarschijnlijk van kracht

Deze producten zijn uitvoerig gekeurd en getest en bieden heel wat voordelen voor uw als dakdekker.

CPE Nederland en Firestone Official Sales Rep Benelux organiseren een kick-off waar wij onze geautoriseerde contractors meenemen in ons verhaal

Samen met mijn Gerry en ons team hebben we een mooi bedrijf opgebouwd waar ik trots op ben. Toch was de tijd ook rijp om het stokje over te dragen.

Tjeerd en Martijn doorliepen zo ongeveer tegelijkertijd dezelfde stappen in hun carrière. Of samenwerken goed is voor de vriendschap? Dat lees je hier!

Los van de visuele aspecten, zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden bij het plaatsen van zonnepanelen. We sommen ze alle 6 even op!

Het maakt onze klanten niet veel uit welke naam er hier op de gevel staat. Van Beelen…CPE… Ze blijven komen, omdat ze weten dat hetzelfde team klaarstaat.

Icopal is een eenlaags dakdekking die 100% recyclebaar is. Het wordt verwerkt zonder open vuur, het heeft een circulair karakter en een erg lange levensduur.

Tim weet nog goed hoe zijn eerste werkweek verliep. “Alweer zeven jaar geleden kwam ik in dienst bij Jevano, sinds drie jaar horen we bij CPE Nederland.