nieuwe fase

Een nieuwe fase

CPE
Bernhard: “Als ik iets mag wensen voor de medewerkers van CPE, is dat ik hoop dat ze vooral plezier houden in het werk. Ik weet dat ze goede service blijven bieden, dat ze onze klanten blijven ontzorgen. Keromat Emmen blijft ook onder de vlag van CPE Nederland een no-nonsense bedrijf. Ze zijn zonder twijfel klaar voor de toekomst!”

“Ik kijk terug op een mooie tijd. Voor ik in 1995 met de handelsorganisatie Keromat begon, was ik eigen baas en werkzaam bij ons dakdekkersbedrijf op een filiaal in Amersfoort. Ik heb hier een leuke tijd gehad en veel geleerd, maar het was ook een zware tijd, hard werken en lange dagen en vele kilometers rijden. Door deze lange werkdagen zag ik mijn kinderen veel te weinig en besloot ik om het roer om te gooien en een handelsbedrijf op te starten. Het was een goede keuze, we hadden net een nieuwe woning gebouwd en vanuit mijn kantoortje aan huis ben ik begonnen om contacten te leggen, veel bellen, faxen en proberen klanten te werven. Na drie maanden kreeg ik mijn eerste klant die een koepel bestelde, ik was los en vanaf die tijd ging het alleen maar bergopwaarts. Mijn fantastische vrouw Gerry stond zoals altijd achter mij en mijn bedrijf en samen zorgden we voor een gezonde groei. We verkochten nooit nee en dat zorgde voor een breed pakket aan materialen. We verkochten naast dakbedekkingen ook p.b.m. en bedrijfskleding. De klant bestelde en ik reed in mijn 2e hands busje langs de vele bouwplaatsen om de bestellingen af te leveren. Mijn vrouw deed de volledige administratie en ik deed de verkoop en zorgde voor tevreden klanten. En zo groeiden we langzaam uit het kantoor aan huis.” 

Alle dank!

“Toch was de tijd ook rijp om het stokje over te dragen. CPE kwam op mijn pad en dan ga je nadenken over stoppen. Over de keuzes die je het beste kunt maken voor jezelf, maar zeker ook voor de toekomst van het bedrijf. Wat dat laatste betreft ben ik ervan overtuigd dat de overname door CPE een goede zet is geweest. Het is een grote, professionele partij, waarbij de goede service en de no-nonsense aanpak hetzelfde blijft. 

Ik wens mijn collega’s alle goeds toe en het is fijn dat ik ze zo nu en dan ook blijf zien. En ik wil alle klanten en relaties nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gehad! Ik ga een nieuwe fase in, eentje van (o)pa-zijn, rustiger aan doen en vooral genieten van mijn kids en kleinkind.  Dingen komen zoals ze komen en ik ben blij dat Keromat in goede handen is.”  

CPE