Om te kunnen voldoen aan de huidige EPB normeringen is lucht- en winddicht bouwen vandaag niet meer weg te denken. Tremco illbruck biedt een uiterst kwalitatieve en duurzame oplossing aan voor de ganse schil van het gebouw:

merk-bosscovergreen

illbruck huis

Membranen voor dak en gevel

ME021 onderdak- en gevelfolie

ME021 onderdak- en gevelfolie

Uiterst dampopen, UV- en hittebestendig membraan te gebruiken als onderdak of in geventileerde gevelconstructies.

ME011 gevelfolie

ME011 gevelfolie

Een volledig zwart membraan te gebruiken voor geventileerde gevelconstructies met openingen tot 30 mm.

ME010 gevelfolie

ME010 gevelfolie

Deze hoogst kwalitatieve gevelfolie onderscheidt zicht door zijn permanente UV-bestendigheid, temperatuurbestendigheid +150 °C en brandklasse B.

ME004 dampremmende folie

ME004 dampremmende folie

Deze variabele damprem onderscheidt zich door de toepasbaarheid zowel binnen als buiten (sarking).

Tapes

ME301 tape

ME301 tape

voor een luchtdichte overlappende verlijming van dampremmende folies en isolatiematerialen. Deze foliekleefband is ook geschikt voor het
afdichten rond doorvoeren van de dampremmende folies zoals schoorstenen, ontluchtingsbuizen en het afdichten bij balken,
aansluithoeken enz.

ME315 tape

ME315 tape

Deze enkelzijdige en uiterst UV-bestendige en waterresistente tape gebruik je als overlapping voor dampremmende en dampdoorlatende membranen. 

ME316 tape

ME316 tape

Uiterst hitte- en waterbestendige allround tape met een breed toepassingsgebied.

ME508 tape

ME508 tape

Deze volledig zelfklevende duo vliestape is een luchtdichtingstape voor aansluitingen rondom het buitenschrijnwerk. Dankzij z’n vochtgestuurde werking (variable sd-waarde) gebruik je deze zowel binnen als buiten. De vliescachering zorgt voor een sterke hechting van pleisterwerk op de tape en ondergrond.

Specifieke info nodig

Twijfelt u over wat u met uw platte dak wilt doen, welk materiaal u wilt gebruiken of over de combinatie met zonnepanelen of groendak? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met CPE. Wij voorzien u van eerlijk advies en denken graag met u mee over de gewenste stappen.