Soprema is een internationaal familiebedrijf dat innovatieve producten maakt op het gebied van waterdichting voor de hele gebouwschil.

SOPREMA is veel meer dan een producent van hoogkwalitatieve producten voor waterdichting. Al meer dan honderdvijftig jaar bouwen zij hun expertise op dit gebied uit. Dankzij een voortdurende focus op business development, R&D en opleiding, is SOPREMA uitgegroeid tot een solide speler met een sterke marktpositie. 

Bitumen dakbedekking, beter bekend als dakleer, wordt al jaren toegepast op platte en licht hellende daken. Dankzij de bijzondere eigenschappen van dit dakbedekkingsmateriaal, waaronder de zeer goede weerstand en lange levensduur, wordt het ingezet bij verschillende bouwprojecten. Bitumineuze dakbanen zijn geschikt voor vrijwel elk type dak, inclusief brugdekken, gekleurde daken, parkeerplaatsen en parkeerdaken, funderingsmuren, geïsoleerde balkons, terrassen en galerijen en zelfs groendaken. En natuurlijk ook voor veranda’s, aanbouwen, dakkapellen en schuren.

Kunststof dakbedekking, zoals PVC of TPO, wordt vaak gebruikt op platte en hellende daken als vlamvrij alternatief voor bitumen dakbedekking. Zo’n 40% van alle daken in Nederland is voorzien van kunststof dakbedekking. Slim, want kunststof dakbanen kennen een lange levensduur. Bovendien is kunststof dakbedekking de ideale oplossing bij een lichte onderconstructie.

Assortiment

Garantgum 446 K14

Garantgum 446 K14

Garantgum 446 K14 is een dakbedekkingsmembraan dat duurzame waterdichtheid biedt en geschikt is voor diverse daktoepassingen. Het product is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende weerstand tegen extreme temperaturen, waardoor het lang meegaat

Garantgum 446 K24

Garantgum 446 K24

Garantgum 446 K24 is een dakbedekkingsmembraan met vergelijkbare eigenschappen als Garantgum 446 K14. Het biedt duurzame waterdichtheid en heeft een goede bestendigheid tegen temperatuurveranderingen, waardoor het geschikt is voor diverse dakprojecte

Garantgum 446 Wortelwerend

Garantgum 446 Wortelwerend

Garantgum 446 Wortelwerend is een dakbedekkingsmembraan dat specifiek is ontworpen om wortelgroei te weerstaan en zo de integriteit van het dak te behouden. Het biedt uitstekende waterdichtheid en heeft een speciale samenstelling die wortelpenetratie voorkomt, waardoor het ideaal is voor groendaken en landschapsarchitectuur.

Garantgum 446 KK

Garantgum 446 KK

Garantgum 446 KK is een dakbedekkingsmembraan dat een hoogwaardige bescherming biedt tegen waterinfiltratie. Het product heeft een extra dikte en is versterkt met een glasvlieswapening, waardoor het uiterst duurzaam is en bestand is tegen mechanische belastingen.

Garantgum 470 K14

Garantgum 470 K14

Garantgum 470 K14 is een dakbedekkingsmembraan dat uitstekende waterdichtheid en duurzaamheid biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor platte daken en heeft een hoge weerstand tegen uv-straling, ozon en weersinvloeden, waardoor het geschikt is voor langdurige bescherming van diverse constructies.

Garantgum 470 K24

Garantgum 470 K24

Garantgum 470 K24 is een dakbedekkingsmembraan vergelijkbaar met Garantgum 470 K14, maar met een iets hogere dikte. Het product biedt uitstekende waterdichtheid en duurzaamheid, evenals verbeterde weerstand tegen mechanische belastingen, waardoor het ideaal is voor veeleisende daktoepassingen.

Garantgum 470 MF

Garantgum 470 MF

Garantgum 470 MF is een dakbedekkingsmembraan dat wordt gekenmerkt door zijn meerlagige constructie en versterkte wapening. Het biedt uitstekende waterdichtheid, bestandheid tegen uv-straling en hoge treksterkte, waardoor het zeer geschikt is voor daken met een hoge mechanische belasting.

Garantgum 470 K13

Garantgum 470 K13

Garantgum 470 K13 Thermbaan is een dakbedekkingsmembraan met geïntegreerde isolatie, wat zorgt voor een verbeterde thermische prestatie van het dak. Het product biedt uitstekende waterdichtheid en isolatiewaarden, waardoor het energie-efficiëntie en comfort in gebouwen verbetert.

Garantgum 470 K23

Garantgum 470 K23

Garantgum 470 K23 Thermbaan gemineraliseerd is een vergelijkbaar product met Garantgum 470 K13 Thermbaan, maar met een extra gemineraliseerde toplaag. Dit biedt een betere weerstand tegen weersinvloeden en mechanische belasting, waardoor het geschikt is voor daken met een verhoogde duurzaamheidseis.

Garantgum 470 K14 Wortelwerend

Garantgum 470 K14 Wortelwerend

Garantgum 470 K14 Wortelwerend is een dakbedekkingsmembraan dat naast uitstekende waterdichtheid ook wortelwerendheid biedt. Het is speciaal ontworpen om de wortelpenetratie te voorkomen, waardoor het ideaal is voor groendaken en daktuinen. Het product is duurzaam en kan de integriteit van het dak gedurende lange tijd behouden

CPE Nederland: toonaangevende leverancier in Nederland

Bij CPE Nederland bieden we een breed scala aan hoogwaardige dakbedekkingen van Soprema, waaronder het SBS- en APP-gemodificeerde bitumendakbedekkingen van Garantgum. Met verschillende maten, diktes en speciale eigenschappen, zoals wortelwerendheid en geïntegreerde isolatie, kunnen onze producten voldoen aan diverse dakbehoeften. We leveren kwaliteit tegen concurrerende prijzen en streven naar uitstekende klantenservice.

Als toonaangevende leverancier in Nederland zijn we trots op onze betrouwbare producten. Bij CPE Nederland begrijpen we dat een goed functionerend dak essentieel is, daarom bieden we dakbedekkingen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan strenge normen en eisen. Bij CPE Nederland kunt u vertrouwen op ons uitgebreide assortiment en expertise.