Firestone Resista isolatie

BeFirestone RESISTA is een hoogwaardige en duurzame PIR-isolatieplaat, geschikt voor gebruik op platte daken, hellende daken, vloeren en spouwmuren. Deze isolatie levert een uitstekende thermische weerstand, een zeer goede dimensionale stabiliteit en hoge druksterkte. Met meer dan dertig jaar ervaring in polyisocyanuraat (PIR)-isolatie, biedt Firestone het RESISTA productgamma aan vanuit de state-of-the-art isolatiefabriek in Duitsland.

logo-firestone

Voordelen

Vinkje

Superieure warmteweerstand

De schuimformulering van de plaat, gecombineerd met een cachering bestaande uit een meerlaagse aluminiumcomplex, leidt tot een uitstekende thermische prestatie.

Vinkje

Windweerstandsprestaties

Schuim en cachering zijn ontwikkeld voor een optimale hechting bij toepassing van een volledig verkleefd membraan. De bedrukte zijde moet altijd naar boven worden geplaatst.

Vinkje

Hoge druksterkte

≥ 150 kPa

Vinkje

Goede brandreactie

Platen gaan niet smeulen, smelten of druipen en werken brandvertragend.

Vinkje

Veilige verwerking

Geen scherpe kanten.

Vinkje

Lichtgewicht

Eenvoudig te transporteren, hijsen en installeren. Helpt het totale gewicht van het dak te verminderen en de installatietijd te beperken.

Vinkje

Duurzaam

Een correcte installatie, zal het de hele levensduur van het gebouw meegaan.

Vinkje

Milieuvriendelijk

De schuimtechnologie maakt gebruik van een HCFC-vrij schuimmiddel met een lage aardopwarmingsvermogen (GWP) en een ozonafbrekend vermogen (ODP) van 0.

Firestone RESISTA is beschikbaar met twee typen facers: aluminium-kraft (AK) en glasvezel met mineraalcoating (MG). De platen zijn verkrijgbaar met rechte zijkanten, sponning of tand en groefverbindingen en dit voor verschillende toepassingen. Het Firestone RESISTA productgamma is net zo veelzijdig als de gebouwen die het kan isoleren. Ontworpen voor bescherming tegen diverse invloeden, van stilstaand water tot warme en koude temperaturen. De platen zijn een slimme investering als u uw gebouw van onder tot boven wilt isoleren.

Specifieke info nodig?

Twijfelt u over wat u met uw platte dak wilt doen, welk materiaal u wilt gebruiken of over de combinatie met Firestone EPDM of BossCover Roof? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met CPE. Wij voorzien u van eerlijk advies en denken graag met u mee over de gewenste stappen.