Beste CPE-partner,

Er is geen ontkomen meer aan. Na diverse keren uitstellen wordt vanaf 1 januari 2023 de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB) van kracht. De overheid wil meer toezicht en controle uitoefenen in de Bouw, zodat alle betrokken partijen en dus ook aannemers en onderaannemers, zich aan de geldende kwaliteitseisen en wetgeving houden.

Voor jou betekent dit nogal wat. Je moet alle materialen die je verwerkt in een project documenteren en deze materialen moeten voldoen aan alle geldende eisen en certificeringen.

Daarnaast stevenen we af op een circulaire economie. Ook in de bouw worden we ons steeds meer bewust van het gebruiken en hergebruiken van duurzame materialen. Op het gebied van circulair bouwen heb je met RubberGard EPDM een belangrijke troef in handen. Inmiddels hebben onze leveranciers van A merken al talloze oplossingen om met hun materialen circulair te kunnen bouwen of in ons geval: een circulair dak te maken.

Over beide thema’s willen wij u graag informeren!

CPE Nederland organiseert een evenement waarin we je uitleggen hoe we je kunnen helpen en ontzorgen bij het naleven van de nieuwe wetgeving en bij het circulair bouwen. Als trouwe CPE-partner nodigen wij je graag uit voor een leerzame bijeenkomst, Je bent van harte welkom op woensdag 28 september in het Philips Stadion

 

Wat staat er op het programma:

15.00u: Ontvangst met aperitief
15.30u: Welkomstwoord CPE Nederland
15.45u: Meer toezicht in de bouw: Wet Kwaliteitsborging (WKB)
16.45u: Pauze
17.00u: Circulair Bouwen: De nieuwe toekomst
18.00u: PSV Rebellen: voorstelling met Bjorn van der Doelen, Thijs Slegers en Theo Lucius
18.45u: Diner
21.00u: Einde

Schrijf u nog vóór 7 september in via onderstaand contactformulier.

Wij hebben er alvast heel veel zin in en kijken uit naar jouw komst. Laten we er samen een boeiende bijeenkomst van maken!

Tot 28 september!

Schrijf u hier in voor het event Wet Kwaliteitsborging