Isogard AK-RF isolatie

Voortbouwend op tientallen jaren expertise op het gebied van platte dakbedekkingssystemen, introduceren we ISOGARD™: een assortiment isolatie- en afdekplaten van polyisocyanuraat (PIR) speciaal ontwikkeld voor het platte dak. Door de unieke schuim- en facertechnologie bieden de platen duurzame en stabiele prestaties, uitmuntende thermische en dimensionele stabiliteit en hoge drukvastheid. Het ISOGARD™ assortiment is geschikt voor alle platte dakbedekkingssystemen, ook wanneer de eisen aan de PIR-platen zeer hoog zijn, zoals bijvoorbeeld bij volledig verkleefde epdm-dakbedekkingssystemen.

Eigenschappen

vink

Hoge thermische stabiliteit

ISOGARD-platen zijn zorgvuldig samengesteld met het oog op stabiliteit, ook bij zeer hoge temperaturen van het dakoppervlak.

vink

Hoge drukvastheid

ISOGARD-platen worden niet zacht of samengedrukt, noch tijdens als na de installatie.

vink

Superieure thermische prestaties

ISOGARD-isolatieplaten bieden dezelfde thermische prestaties als dikkere en/of zwaardere isolatiematerialen

vink

Compatibiliteit met dakbedekkingssystemen

De lichte en eenvoudig te installeren ISOGARD-platen zijn compatibel met de meeste dakbedekkingsmembranen en -systemen. Ze kunnen worden gebruikt op dakvlakken van multiplex, beton en metaal, en dit bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

vink

Dimensionele stabiliteit

ISOGARD-platen krommen en vervormen niet. Door de microcelstructuur zijn ze dimensioneel stabiel onder extreme dakomstandigheden.

vink

Beloopbaarheid

ISOGARD-platen bieden een goede beloopbaarheid en weerstand tegen dynamische belasting, zodat ze bij uitstek geschikt zijn voor zonnepanelen, groendaken en daken met technische installatie.

vink

Duurzaamheid

Bij een correcte installatie gaan ISOGARD-platen even lang mee als de levensduur van het gebouw.

vink

Milieuvriendelijk

PIR-platen zijn één van de meest duurzame dakisolatieopties die momenteel verkrijgbaar zijn: ze besparen meer dan 100 keer zoveel energie die wordt gebruikt voor de productie ervan. De ISOGARD-schuimtechnologie maakt gebruik van een cfk-vrij blaasmiddel met een laag aardopwarmingsvermogen (Global Warming Potential; GWP) en een ozonafbrekend vermogen (Ozone Depletion Potential; ODP) van nul.

CPE Nederland: toonaangevende leverancier in Nederland

Bij CPE Nederland bieden we het volledig gamma waterdichtings-materialen aan van BossCover voor het plaatsen of afwerken van dak en groendak. De materialen zijn handig gegroepeerd per toepassing zodat het direct duidelijk is welke materialen en toebehoren samen gebruikt kunnen worden voor een optimaal resultaat.

Als toonaangevende leverancier in Nederland zijn we trots op onze betrouwbare producten. Bij CPE Nederland begrijpen we dat een goed functionerend dak essentieel is, daarom bieden we dakbedekkingen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan strenge normen en eisen. De ondersteuning van CPE Nederland gaat ook verder op het dak. Ons team adviseert en begeleidt u bij het opstarten van uw dak. Van advies vooraf tot en met het opstarten ter plaatse. Wij gaan samen met u een dak maken om u vertrouwd te maken en de juiste werkwijze te leren.