Ontdek de BossCover APP dakrol bij CPE Nederland

CPE Nederland introduceert de BossCover APP dakrol. De BossCover APP maakt onderdeel uit van het BossCover Roof gamma.
BossCover is het (eigen) A-merk van CPE Nederland. BossCover biedt een uitgebreid assortiment van producten aan die bijdragen aan de perfecte afwerking van jouw dak. Alle producten in het gamma zijn uitvoerig gekeurd en getest. De komende maanden introduceren we meerdere producten uit het BossCover Roof gamma, maar we beginnen met BossCover APP

De bitumineuze dakbedekking BossCover 470K14 en 470K24 is een APP dakbedekking. De inlage van de BossCover is gedrenkt en gecoat met APP. Het resultaat is een zeer homogene dakbedekking die eenvoudig, snel en op vrijwel elk type dakconstructie te verwerken is en een zeer lange levensduur heeft. De BossCover APP maakt het mogelijk om op een efficiente wijze een solide en duurzaam waterdicht dak te realiseren en is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen:

  • Losliggend geballast
  • Volledig gekleefd
  • Mechanisch bevestigd

Assortiment

BossCover 470K14

BossCover 470k14

Product details 470k14

Afmeting: 6.0 x 1.0m         
Afwerking bovenzijde: Fijn mineraal (zand), kleur zwart

Afwerking onderzijde: Extra coating en wegbrandfolie
Inlage: Polyesterglasvliescombinatie drager       

                                                                              

                                        

470K24

BossCover 470K24

Product details 470k24

Afmeting: 5.0 x 1.0m         
Afwerking bovenzijde: Leislag, kleur zwart
Afwerking onderzijde: Extra coating en wegbrandfolie
Inlage: Polyesterglasvliescombinatie drager

BossCover 460P60

BossCover 460P60

Product details 460P60
 

Afmeting:  15.0 x 1.0m
Afwerking bovenzijde: Wegbrandfolie
Afwerking onderzijde: Polyestermat
Inlage: Polyester

CPE Nederland: toonaangevende leverancier in Nederland

Bij CPE Nederland bieden we het volledig gamma waterdichtings-materialen aan van BossCover voor het plaatsen of afwerken van dak en groendak. De materialen zijn handig gegroepeerd per toepassing zodat het direct duidelijk is welke materialen en toebehoren samen gebruikt kunnen worden voor een optimaal resultaat.

Als toonaangevende leverancier in Nederland zijn we trots op onze betrouwbare producten. Bij CPE Nederland begrijpen we dat een goed functionerend dak essentieel is, daarom bieden we dakbedekkingen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan strenge normen en eisen. De ondersteuning van CPE Nederland gaat ook verder op het dak. Ons team adviseert en begeleidt u bij het opstarten van uw dak. Van advies vooraf tot en met het opstarten ter plaatse. Wij gaan samen met u een dak maken om u vertrouwd te maken en de juiste werkwijze te leren.