vlag cpe

We zijn nergens te beroerd voor

CPE

“Ik weet het nog als de dag van gisteren en het is toch al bijna 12,5 jaar geleden. Mijn sollicitatiegesprek bij Beelen in Asten. De baas wees naar buiten, naar een busje. Daar zat een grote sticker op met de tekst ‘service is alles’. Wat er ook veranderd is in al die jaren, dat motto geldt nog steeds!”

Bakje koffie?

Henk begon als magazijnmedewerker en na een tijdje kreeg de toenmalige chauffeur gezondheidsklachten. “Ik werd voor de leeuwen gegooid en ging rondrijden om materialen uit te leveren. Achteraf gezien heb ik daar zoveel van geleerd. Ik ken nog steeds al onze klanten van haver tot gort. Ik weet waar ze zitten, hoe ze werken, waar ze mee bezig zijn. Dat typeert onze vestigingen tot op de dag van vandaag. Wij weten wat er leeft en wat onze dakdekkers nodig hebben. Soms is dat gewoon een lekkere bak koffie aan het begin van de dag, als ze materialen op komen halen. En soms is dat heel flexibel meedenken in oplossingen. Niets is ons te gek. Dat komt denk ik zeker voort uit het feit dat we een familiebedrijf zijn. Korte lijnen, snel schakelen, we willen écht helpen. En we zijn niet te beroerd om voor elkaar werk over te nemen.”

Horten en stoten

Beelen Budel en Asten gaat vanaf 1 januari verder onder de vlag van CPE, ook een familiebedrijf waarin dezelfde waarden hoog in het vaandel staan. Henk: “Eerlijk is eerlijk, sinds we bij CPE horen, is er een wereld voor ons opengegaan. Nu kunnen we beter inkopen en daar hebben onze klanten weer profijt van. We werken met professionelere en snellere programma’s. Het was wel even wennen, eerlijk is eerlijk. Dat is niet helemaal zonder horten of stoten gegaan. We werken nu met scanners en codes, een nieuw computerprogramma dat waren we niet gewend. Het is soms nog lastig. Het mooie is dat er verder weinig is veranderd. We werken nog steeds met hetzelfde hechte, kleine team van negen mensen, we zitten in hetzelfde pand. We zijn geen logge grote organisatie, maar hebben wel de voordelen van een groot bedrijf. Onze klanten kunnen nog steeds rekenen op onze persoonlijke aanpak. Service is alles…dat geldt nog steeds. We kunnen het ook niet anders, dat zit echt in onze manier van werken ingebakken.”

CPE