hengelo

Twentse nuchterheid

Nick loopt inmiddels 8,5 jaar mee in de dakenwereld en na meerdere opleidingen te hebben gevolgd bij Bureau Dak Advies (BDA) kan hij zijn kennis en ervaring goed overbrengen op onze klanten en collega’s. Hij is gestart onder de vlag van Hodak Dakmaterialen B.V. maar na de overname door CPE Nederland begin dit jaar is hij sinds juli vestigingsmanager van de vestiging in Hengelo.

“Ik ben erg trots dat ik namens CPE de vestiging in Hengelo mag aansturen waar we proberen met ons team, vol met Twentse nuchterheid, echte en oprechte aandacht te hebben voor onze klanten. We kennen ze allemaal bij hun voornaam. Sommige klanten zeggen ook wel dat ze bij ons hun tweede thuis vinden... Dat beschouwen we als een groot compliment. Onze klanten zijn immers onze belangrijkste referentie. Daarnaast kunnen we door onze breed inzetbare kennis (zowel in Hengelo als in onze andere vestigingen) de klant ook voorzien van de juiste en nodige vak gerelateerde kennis welke nodig is om (samen) een goed dak te maken.”

 

Ik ben blij met de recente overname door CPE omdat we op deze manier een breder assortiment met meer merken kunnen voeren en we tevens een grotere landelijke dekking hebben zodat we onze klanten (nog) beter van dienst kunnen zijn. ”

 

#CPENederland #Besteservice #Kennisismacht #Twentsenuchterheid

nick pas