GROENDAK

Maak van groendaken jouw nieuwe troef

Het plaatsen van groendaken is kinderspel!

BossCover Click 'n Go (Light) 

De BossCover Click 'n Go (Light)  vragen weinig en geven het dak onmiddelijk een groen zicht. Door de eenvoudige en lichte opbouw van het BossCover Green daksysteem is er meestal geen speciale dakconstructie nodig. Hierdoor is het een groene en duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bekijk onze korte plaatsingsvideo en ga meteen zelf aan de slag als plaatser van groendaken.

Bekijk de plaatsingsvideo

Voordelen van de BossCover Trays

De trays zijn niet alleen handzaam en gemakkelijk te plaatsen. Ze:

  • hebben een verkoelend effect op hun omgeving.
  • houden overtollig regenwater tijdelijk vast zodat het riool niet overstroomt
  • Zuiveren de lucht van CO2 en fijnstof
  • Stimuleren de lokale biodiversiteit
  • Hebben een geluidsdempend effect

Om voor elk soort project de juiste oplossing te kunnen bieden heeft Sempergreen verschillende trays ontwikkeld. Bekijk hieronder onze BossCover Click 'n Go, Click 'n Go Light en Place 'n Go systemen

green

Sempergreen

Ontdek de herkomst van onze BossCover systemen
Wist je dat onze innovatieve BossCover Click 'n Go direct afkomstig is van Sempergreen, een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat continu voorop loopt in vernieuwende technologieën en pionier is op het gebied van groene oplossingen voor daken. 

gif

Feeling inspired?

We hopen dat we jou konden inspireren om zelf aan de slag te gaan met het plaatsen van groendaken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts kunnen je adviseren over het beste groendak voor jouw situatie.