blog_tim

Ik ken het klappen van de zweep, ik ben zelf jaren dakdekker geweest!

CPE

Tim weet nog goed hoe zijn eerste werkweek verliep. “Alweer zeven jaar geleden kwam ik in dienst bij Jevano, sinds drie jaar horen we bij CPE Nederland. Die eerste week versliep ik me meteen al een keer en de tweede week had ik al vakantie. Dat was zo gepland, het verslapen niet natuurlijk, maar gelukkig was het geen probleem.” Lachend vervolgt hij: “Ik werk ook altijd met plezier, jammer dat er zoveel vrije tijd in gaat zitten.”

tim-blog

Wie zou jij collega van de maand maken?

Daar hoef ik niet over na te denken, dat is Ellen. Zij werkt elke ochtend, ze is de enige vrouw in ons midden en moet het maar opnemen tegen al die mannen in dit mannenwereld. Gelukkig staat ze haar mannetje wel :)

Wanneer heb je voor het laatst heel hard gelachen op het werk?

Ik ga liever met een lach naar mijn werk dan met een chagrijnig gezicht. Ik geniet van het contact met collega’s en klanten, ik deel mijn expertise graag en natuurlijk halen we zo nu en dan een geintje uit. Met elkaar en met klanten. Dat geeft net dat beetje extra aan een werkdag. Ik moet ook zeggen dat we een heel hecht team hebben, ik ben blij met mijn collega’s.

Waarvoor kloppen collega’s en klanten bij jou aan?

Ik ben zelf jarenlang dakdekker geweest, dus ik kan onze klanten altijd iets voordoen als dat nodig is. En ik kan ook altijd nog van hen leren, dat vind ik ook leuk. Mijn collega’s kloppen bij mij aan voor technisch advies. 

Hebben jullie tradities op het werk?

Die hebben we zeker. Op vrijdag eten we samen friet of een broodje van de snackbar, op donderdag houden we zo af en toe Dönerdag.

CPE