quinten

Fingers crossed!

CPE
De afgelopen vijf maanden bij CPE Nederland zijn me zeer goed bevallen. CPE en MSQ zijn hele prettige organisaties om voor te werken. Korte lijntjes, iedereen kan bij elkaar binnenlopen, ik kreeg hulp als het nodig was en tegelijkertijd zagen ze me als een volwaardige collega. Jammer dat ik al snel thuis moest werken, maar goed, daar kan niemand iets aan doen natuurlijk. Ik hoop en denk dat het geen afbreuk heeft gedaan aan mijn werk! 

Het idee was om een formule, een strategie voor een one-stop-shop te ontwikkelen, dus ik ben gestart met het bestuderen van brancherapporten en vakliteratuur. Zo kreeg ik een goed beeld van de bewegingen in de markt. Vervolgens heb ik met een enquête de klantbehoefte in kaart gebracht. Samen met verschillende collega’s heb ik de opties rondom one-stop-shopping doorgenomen en geanalyseerd op bijvoorbeeld het potentiële rendement. Voor nu lijkt een onlinestrategie, met ondersteuning van de vestigingen de beste formule te zijn. Uiteraard moet er nog vanalles uitgewerkt worden, maar alles begint met een idee. En dat is er nu. 

Tevreden?

Of ik zelf tevreden ben over het eindresultaat? Ik ben in ieder geval tevreden met de opzet. Maar ik ben pas echt tevreden als ik daadwerkelijk een goed punt behaald heb en CPE vooruit kan. Dat laatste kan zeker, op mijn punt moet ik nog wachten. Fingers crossed! 

Ik wil in ieder geval iedereen bedanken voor de wil om mee te werken en denken aan mijn onderzoek! 
 

CPE