dakmontage

Dakmontage Noord wordt Firestone RubberGard Licensed Contractor

Op 20 mei j.l. hebben Patrick Elzer en Michiel Veenstra, de directieleden van Dakmontage Noord, uit handen van Eddy Harthoorn (Sales Rep Firestone) en Geert-Jan Vogels (directeur CPE Nederland) het certificaat en de plaquette ontvangen die behoort bij de benoeming van Dakmontage Noord als “Licensed Contractor” voor Firestone RubberGard EPDM.

Dakmontage Noord heeft middels uitvoering van diverse Firestone RG EPDM projecten aangetoond dat zij werken volgens de Firestone voorschriften en kwalitatieve hoogstaande daken maken.

Patrick Elzer: “wij geven de hoogste prioriteit aan het opleiden van onze medewerkers omdat dat de basis is voor het maken van kwalitatief goede daken. Onze investering hierin heeft nu geleid tot de benoeming van Licensed Contractor, een titel waar we trots op zijn en die ons in de toekomst zal helpen bij het binnen halen van nieuwe Firestone RubberGard EPDM projecten”.

Michiel Veenstra was vol lof over de samenwerking met de betrokken partijen: “Dit is de bekroning op onze inspanningen, maar zeker ook op de goede samenwerking met de medewerkers van onze partner CPE Emmen en de Firestone organisatie. Deze goede samenwerking bracht veel toegevoegde waarde op technisch en commercieel gebied en geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Samen zullen we nog veel mooie Firestone RubberGard projecten gaan realiseren”

 

Ook interesse om samen met CPE Nederland en Firestone goede RubberGard EPDM daken te maken en je te onderscheiden in de markt?

Neem dan contact op met Alphons van der Weerden, accountmanager CPE Firestone RubberGard projecten +316 53 25 73 49 of Eddy Harthoorn, Sales Rep Firestone +316 53 53 47 55