foto

CPE Nederland op de beurs Daken & Zaken

Introductie nieuwe zelfklevende Firestone EPDM!

Op donderdag 11 november 2021 zal CPE Nederland samen met Mawipex Nederland en Firestone Building Products deelnemen aan de beurs Daken & Zaken.

De nieuwe RubberGard EPDM SA is een zelfklevende éénlaags synthetisch rubberen waterdichtingsmembraan voor platte en lichthellende daken voor commerciële en industriële gebouwen. RubberGard EPDM SA biedt een uitstekende duurzaamheid, goede ponsweerstand en is aanpasbaar aan de huidige en toekomstige behoeften van een gebouw.

In tegenstelling tot andere traditionele waterdichtingsmembranen op de markt, is er voor de installatie van Firestone RubberGard EPDM SA geen lijm, geen primer, of open vuur nodig, waardoor de werkomstandigheden veiliger zijn. Omdat het een éénlaags membraan betreft, biedt het een oplossing voor een lichtgewicht dakbedekking die snel en eenvoudig te plaatsen is. Firestone RubberGard EPDM SA is leverbaar in een breedte van 3 meter waardoor het snel wordt verwerkt met minder naden.

Samen met de Firestone RESISTA PIR en/of ISOGARD HD Cover Board zorgt dit voor een volledig duurzaam daksysteem. CPE Nederland biedt Firestone contractors een uitgebreide ondersteuning op en naast het dak, van opleiding tot technische assistentie voor, tijdens en na een klus.

Bent u geïnteresseerd in deze innovatie? Wij hopen u te mogen verwelkomen op de beurs.
U kunt ons bezoeken op standnummer 158-160

 

BEURS