banner cpe

CPE Nederland B.V. zet volgende stap door overname van Ankersmit Dakmaterialen B.V.

CPE Nederland B.V. zet weer een volgende stap door overname van Ankersmit Dakmaterialen B.V.

Op 25 februari heeft CPE Nederland B.V. de aandelen van Ankersmit Dakmaterialen B.V. uit Ede overgenomen van de heer Mathieu Ankersmit. Daarmee is de 11e vestiging van CPE Nederland een feit en wordt weer een stap gezet naar het doel om een landelijke dekking te realiseren met klantgerichte vestigingen die uitsluitend A-merken dakbedekkingsmaterialen verkopen.

Mathieu Ankersmit is de tweede generatie in het ambachtelijke handelsbedrijf uit Ede. Het door zijn vader Huub Akersmit gestichte bedrijf vervult een uitstekende functie in de regio, maar ondanks dat wilde hij zich graag aansluiten bij een grotere partij, zodat hij zich nog meer kan focussen op het optimaal bedienen van zijn klanten met hoogwaardige dakmaterialen en bijbehorende service!

Deze partij vond hij in CPE Nederland. Mathieu Ankersmit: “Binnen de CPE Nederland organisatie kunnen wij grotendeels zelfstandig functioneren in een groter kader. De inkoop en overige staftaken zoals HRM, Finance en IT, zijn centraal goed geregeld zodat wij onze aandacht volledig kunnen richten op de klant. Daarbij is het vanaf nu mogelijk om overleg te plegen met gelijkgezinden van andere vestigingen en heb ik de steun van een sterk managementteam. Met deze synergie zullen wij ons succesvol verder kunnen ontwikkelen.”

CPE Nederland is enthousiast over deze aanwinst in een regio waar nog geen vestiging aanwezig was. Geert-Jan Vogels, directeur CPE Nederland B.V.: “Ankersmit is een zeer goed aangeschreven handelsbedrijf in dakmaterialen met een mooie klantenkring, die de service, het assortiment en de persoonlijke benadering van Mathieu, Huub en Robert waarderen. Deze eigenschappen sluiten perfect aan bij de uitgangspunten van CPE Nederland. Toen we eenmaal met elkaar in contact kwamen, waren we er daarom snel uit om samen de toekomst tegemoet te gaan.”

Ankersmit Dakmaterialen B.V. zal binnen enkele maanden verder gaan als CPE Ede B.V., maar de vertrouwde gezichten en service zullen blijven. Met de toevoeging van enkele nieuwe leveranciers zorgen we voor een nog breder assortiment en met de toevoeging van kennis en ervaring die aanwezig is binnen CPE Nederland, kunnen we de klanten nog beter bedienen.

Ankersmit Dakmaterialen B.V. en CPE Nederland B.V. is een perfecte combinatie met veel potentie voor de toekomst en een nog betere service voor alle klanten in de regio Ede!

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

  • Geert-Jan Vogels             CPE Nederland B.V.                                      06 53412681
  • Mathieu Ankersmit         Ankersmit Dakmaterialen B.V.                  06 27073830