icopal

Altijd op zoek naar verbinding en samenwerking

CPE

Icopal Universal is niet voor niets een veelverkocht product. Het is een eenlaags dakdekking die 100% recyclebaar is. Het wordt verwerkt zonder open vuur, het heeft een circulair karakter, lage massa, schone grondstoffen en een erg lange levensduur. Een zeer duurzaam product dus. Dat vinden wij belangrijk, we maken als bedrijf ook serieus werk van CO2-reductie. Zowel op Europees als nationaal niveau zijn er afspraken en daar dragen we graag een steentje aan bij.

Samen met onze ketenpartners en kennisinstituten kijken we welke activiteiten we kunnen ontplooien. Zo gebruiken we circulaire grondstoffen, recyclen we bitumen en gebruiken we groene stroom. We zijn ISO 14001 gecertificeerd en hebben niveau 4 op de CO2-prestatieladder behaald. We kijken altijd naar onze eigen mogelijkheden in bijvoorbeeld het productieproces, maar we kijken ook naar de mogelijkheden in samenwerking met onze ketenpartners. Eigenlijk zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. We zoeken het persoonlijke contact en verbinding om duurzame samenwerkingen te realiseren. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en om dingen anders te doen. Om onszelf en anderen te inspireren, om te ontwikkelen en het morgen nog beter te doen.  

Samen beter

En zo werken we ook al jaren samen met CPE Nederland. Het is een zeer professionele organisatie met een goede positie in de Nederlandse dakenbranche. Maar niet alleen op professioneel vlak is het fijn samenwerken. Ook op persoonlijk vlak klikt het. De ontwikkelingen bij CPE volgen we natuurlijk. Mooi om te zien! We dragen daar ook graag aan bij. Zelf zijn we als organisatie door de jaren heen gegroeid van een nationale producent van bitumen dakbedekking naar een Europese organisatie. We produceren dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken. We leveren kwaliteit en kennis en het is mooi dat CPE die waarden ook hoog in het vaandel heeft staan!

CPE