Firestone RubberGard EPDM

Met een levensduur van meer dan 50 jaar is Firestone RubberGard EPDM dé referentie voor de daken van de meest uiteenlopende gebouwen.

Waarom kiezen voor Firestone RubberGard EPDM?

vink

Levensduur van meer dan 50 jaar

Dankzij zijn samenstelling toont Firestone RubberGard EPDM een ongeëvenaarde weerstand tegen ozon, Uv-straling en extreme temperaturen. Met het eerste Firestone dak geplaatst in 1980, staat de bewezen levensduur al op 40 jaar en recent uitgevoerde verouderingstesten tonen een levensduurverwachting van meer dan 50 jaar aan.

vink

Eenvoudige en snelle plaatsing

Firestone RubberGard EPDM is verkrijgbaar in grote naadloze membranen tot 15,25 m breed en 61 m lang (930 m²). Voor grote oppervlakken betekent dit minder naden en snellere verwerkingstijden. 

vink

Plaatsing zonder open vuur

Er is geen brander of föhn nodig om een Firestone dak te plaatsen, wat zorgt voor een brandveilige installatie. U kunt besparen op de kosten voor een brandverzekering wanneer u nog uitsluitend EPDM daken plaatst.

vink

Regenwaterrecuperatie

Het EPDM membraan scheidt tijdens en na de plaatsing geen giftige stoffen af. Daardoor kan je het afgevoerde regenwater perfect gebruiken voor huishoudelijke doeleinden.

vink

Elastisch

Firestone RubberGard EPDM is 400% elastisch en vangt zo bewegingen in gebouwen en daken op zonder te gaan scheuren.

vink

Multifunctionele daken

Firestone RubberGard is uitermate geschikt voor toepassing in multifunctionele daken. Bij groendaken, energie daken (zonnepanelen) of waterretentiedaken is Firestone RubberGard de beste keuze. Laat u informeren over alle details die van belang zijn bij dit soort daken.

VINK

Duurzaamheid van Firestone RubberGard

Firestone RubberGard EPDM is volledig recyclebaar en dus duurzaam in vele opzichten.  Momenteel wordt EPDM al vaak hergebruikt op daken, maar ook in andere toepassingen. Bij einde levensduur (na meer dan 50 jaar) kan het materiaal gerecycled worden en kunnen de meeste grondstoffen opnieuw gebruikt worden voor de productie van nieuwe EPDM.

Als Firestone verwerker onderscheidt je je van alle andere dakdekkers die vaak traditioneel bitumen of PVC aanbieden. Je krijgt een gedegen opleiding en indien gewenst ondersteuning op het dak door ervaren instructeurs. Uiteraard helpen we je ook bij het opstellen van calculaties en offertes. Samen gaan we goede EPDM daken maken en opdrachtgevers overtuigen om Firestone RubberGard EPDM op het dak te leggen. 

Wil je meer informatie over EPDM?

Schrijf je in voor een kennismakingsavond in jouw CPE filiaal en stel er al jouw vragen.

Ben je overtuigd en wil je aan de slag?

Schrijf jezelf en jouw medewerkers in voor een van onze praktijktrainingen in een van onze filialen. 

Wij ondersteunen je

vink

Gratis praktijkopleidingen

Onze Firestone RubberGard praktijkopleidingen zijn erop gericht onze partners te informeren en de kwaliteit van uitvoering van de Firestone dakafdichtingssystemen te garanderen. Ze zijn bovendien volledig gratis voor jou en jouw werknemers.

vink

Firestone Starter Pack

Kies je voor Firestone RubberGard EPDM? Dan zorgen we met het Starters Pack ook graag voor commerciële ondersteuning.

  • Exclusieve starterskorting op je Firestone Toolbox
  • Firestone spandoek
  • Firestone stickers
  • Fotoreportage van je eerste bouwproject
vink

Technische ondersteuning op het dak

Jouw eerste bouwproject met Firestone RubberGard EPDM? We zetten onze praktijkopleiding voort op dit bouwproject. Onze medewerkers helpen je graag op weg en staan je bij tijdens de uitvoering van jouw eerste werken. Deze begeleiding is gratis voor jou en jouw werknemers.

vink

Totaaloplossingen

Dankzij ons ruim aanbod aan merken en toepassingen bieden we steeds de beste oplossing op maat aan. Wij werken enkel met kwalitatieve en duurzame materialen. 

We krijgen steeds vaker te maken met uitdagingen over het hergebruik van materialen, strengere bouwregelgeving, klimaatverandering, slimmer gebruik van de bebouwde omgeving en het gebruik van duurzame energie. Deze hebben gevolgen voor het dak. CPE Nederland begeleidt u hiermee graag als uw totaalpartner.

Interesse in een kennismakingsavond?

Omwille van de COVID-19 maatregelen, staan er voorlopig geen kennismakingsavonden gepland. Wil je een kennismakingsavond volgen? Stuur ons een mailtje met jouw gegevens en wij houden je graag op de hoogte van nieuwe datums!