epdm

CPE Nederland introduceert samen met Firestone de RubberGard EPDM SA.

De nieuwe RubberGard EPDM SA is een zelfklevende éénlaags synthetisch rubberen waterdichtingsmembraan voor platte en lichthellende daken voor commerciële en industriële gebouwen. RubberGard EPDM SA biedt een uitstekende duurzaamheid, goede ponsweerstand en is aanpasbaar aan de huidige en toekomstige behoeften van een gebouw.

In tegenstelling tot andere traditionele waterdichtingsmembranen op de markt, is er voor de installatie van Firestone RubberGard EPDM SA geen lijm, geen primer, of open vuur nodig, waardoor de werkomstandigheden veiliger zijn. Omdat het een éénlaags membraan betreft, biedt het een oplossing voor een lichtgewicht dakbedekking die snel en eenvoudig te plaatsen is. Firestone RubberGard EPDM SA is leverbaar in een breedte van 3 meter waardoor het snel wordt verwerkt met minder naden.

Samen met de Firestone ISOGARD AK-RF isolatie en/of ISOGARD HD Cover Board zorgt dit voor een volledig duurzaam daksysteem. CPE Nederland biedt haar klanten een uitgebreide ondersteuning op en naast het dak, van opleiding tot technische assistentie voor, tijdens en na een klus.

Bent u geïnteresseerd in deze innovatie? Neem contact op met een CPE vestiging bij u in de buurt.